Expat's en Labour's

Wij bemiddelen tussen de verhuur en leasing van eigendommen in onze thuisbasis Antwerpen en vind de perfecte match tussen huurders en eigenaars. We hebben ons eigen internationale netwerk en zijn gespecialiseerd in expat verhuur. Van appartement tot villa, van Antwerpen tot Brussel en nog veel meer. We bieden een hoge servicekwaliteit en zijn sinds 2009 op de markt. Het vinden van een betrouwbare huurder is onze topprioriteit. We hebben onze eigen juridische afdeling en bieden op maat gemaakte verhuur overeenkomsten. We nemen het gewicht van je schouders af. Wij zijn jouw makelaar. 

IWR brengt geen oneerlijke administratie- of bemiddelingskosten in rekening, wij kiezen ervoor om 100% in dienst van de huurder te werken. Je kan rekenen op eerlijke en transparante service. We zijn lokaal aanwezig als eigendom manager met ons kantoor in Antwerpen. Onze professionele makelaars hebben kennis van de markt en kunnen zich snel aanpassen. Financieel management of volledig beheer; als huurder bent u veilig bij ons!

WIJ ZORGEN VOOR UW COMFORT

AL ONZE DIENSTEN EN WERKEN WORDEN UITGEVOERD DOOR VOORAANSTAANDE EXPERTS MET BEHULP VAN DE NIEUWSTE TECHNOLOGIEËN.

Wij garanderen: kwaliteit van het werk en snelheid van uitvoering. We staan ​​altijd voor snel uitvoeren van ons werk en dit op het hoogste niveau, omdat we begrijpen dat mensen hun tijd en geld waarderen. Geen zorgen over vertragingen of onafgewerkt werk – het is ons garantiebeleid!

Onze locaties

Mercatorstraat Antwerpen

Belgiëlei Antwerpen

Gemeentestraat Antwerpen

Haring Rodestraat Antwerpen

Isabellalei Antwerpen