Renovatiewerken

IWRenovatieprojecten is een gerenomeerde bouwonderneming voor renovaties en decoratieve uitvoeringen. Als aannemer in renovatie bieden wij u een totaalpakket, op maat van uw wensen en uw budget. Wij realiseren uw project van doordacht concept tot piekfijne uitwerking, waarbij u van ontwerp tot oplevering nauw betrokken bent. U mag rekenen op deskundig advies, een duidelijke termijn en een permanente werfopvolging. 

Al bij de eerste afspraak krijgt u advies en wordt u op de hoogte gebracht van de nieuwste producten en mogelijkheden. Zo doet u ideeën op waar u zelf nog niet aan dacht. En het gebeurt dikwijls dat u uiteindelijk met een kleiner budget veel meer kunt doen in uw renovatieproject. Denk goed na vooraleer u zelf van start gaat! Samen met een professioneel bedrijf hebben uw renovatieplannen meer kans op slagen!

Wij werken met een vast, ervaren team

Renoveren doen wij geheel volgens de regels van de kunst: met expertise, vakmanschap en gevoel voor esthetiek. Wij werken samen met vaste vaklui. Wij vormen een hecht team en communiceren doeltreffend – met elkaar én met u!

Zowel voor kleine als voor grote verbouwingswerken kunt u beter een renovatiefirma inschakelen. Denk bijvoorbeeld aan uw badkamerrenovatie of het installeren van uw keuken. Natuurlijk kunt u dit zelf doen, maar onderschat deze werken niet! Het is precisiewerk en er kan altijd iets mislopen. Er komt namelijk heel wat vakwerk bij kijken: loodgieterij en elektriciteit bijvoorbeeld. En misschien wilt u ook een nieuw plafond. En wat denkt u van vloer- en gyprocwerken of het installeren van maatkasten? U moet al heet wat ervaring hebben om deze verbouwingswerken goed te kunnen doen.

In renovatie is vertrouwen ons codewoord

Het is ook letterlijk de bouwsteen van onze onderneming. Zonder verrassingen qua planning of budget: wij informeren u steevast duidelijk én correct. Zodra u het uitwerkingsplan goedkeurt, geven wij u een duidelijke begin-en einddatum van de werkzaamheden. Met heldere afspraken weet u perfect wat te verwachten. Wat overigens niet betekend dat u tijdens de uitvoering niet meer kunt bijsturen. We zijn flexibel genoeg om in dat geval planning en budget aan te passen.

Leg ons projecten van elke omvang voor

Wij vallen terug op een ruim netwerk aan vakmensen, waardoor geen uitdaging ons te hoog gegrepen is. Schakel ons dus in voor grootschalige renovatieprojecten, maar evengoed voor kleinere karweien.

WIJ ZORGEN VOOR UW COMFORT

AL ONZE DIENSTEN EN WERKEN WORDEN UITGEVOERD DOOR VOORAANSTAANDE EXPERTS MET BEHULP VAN DE NIEUWSTE TECHNOLOGIEËN.

Wij garanderen: kwaliteit van het werk en snelheid van uitvoering. We staan ​​altijd voor snel uitvoeren van ons werk en dit op het hoogste niveau, omdat we begrijpen dat mensen hun tijd en geld waarderen. Geen zorgen over vertragingen of onafgewerkt werk – het is ons garantiebeleid!

Onze projecten